måndag 6 oktober 2008

Spyless.nu

Idag är allting bara bajs... jag vill ha tid med min sambo och jag vill ha tid att fixa allt som ska fixas!

Jag vill:
Ha iordning vinterhagarna och nån form av belysning vid grindarna, samt ha höbord till alla 3.
Jag vill ha galler inne i stallet så Prisse slipper få tjyvnyp i rompan.
Jag vill ha bättre vetilation i stallet.
Nattlampor samt bättre "dag" belysning.
Jag vill att lamporna utomhus ska vara tända när jag ska släppa ut dom
Jag vill att lysknappen till sadelkammarn ska sitta utanför sadelkammarn och jag vill att det sak finnas en lampa mellan sadelkammarn och garage dörrn som tänd samtidigt som man tänder ute i ladan.
Jag vill ha iordning ridbanan och staket runt och belysning
och jag vill ha sandhagar ist för jord/lera för jag vill inte att mina hästar ska måsta stå å vila pga sträckningar osv när dom hade kunnat vara igång och tränat och tävlat.

Mest av allt vill jag nog ändå ha tid med dig....
Idag så har jag fått träffa min kära sambo vid middan.. sen gick vi ut och försökte fixa iordning vindskyddet, sen komme Daniel och Tessan och då var det bye bye...
Jag for ut och red och höll på att flyga av 3 ggr första gången pga en idiotisk hund som borde dö!
Andra gången när jag skulle trava och han satte av i galopp/stegring/hopp, tappade ena stigbygeln och försökte verkligen sitta kvar utan att vare sig hamna på sniskan lr klämma med benen, då blir han ännå räddare. Man får ha tungan rätt i mun, kan dock lova att pulsen är hög vid såna tillfällen. Sen så skrämde den tjocka lilla ponnyn livet ur han när hon komme galopperande med magen fläskandes från sida ti sida... Prisse höll på att skita knäck och hade svansen över ryggen och gjorde små utfall hela tiden och visste inte avrt han skulle ta vägen..
sen när vi precis hade passerat tjockisen så kommer man till en gård där det finns massor av hundar, hundar som turligt nog är i burar högre upp på gården dom skäller men dom är såpass högt upp så ingen av mina pojkar brukar bli rädda... Prisse som redan var uppjagad blev itne lugnare av dom och till råga på allt hörde jag en lastbil komma bakom oss då fick jag han relativt lugn i nåra steg sen hoppade jag av och gick upp på infarten till gården med hundarna.
Prisse studsade bredvid mig men höll sig någotsånär i skinnet sen gick jag med honom hem och när det där jäkla satnas hunden gjorde utfall igen så fick jag ännu mera damp!
Helvete vad fan sak man göra när det är en hund som skrämmer hästarna och jag väntar bara på att den ska skrämma dom så allvarligt att det blir en olycka! Händer det något så att jag lr hästarna gör illa sig så anmäler jag för det hade kunnat förhindras!
iaf tillbaka till dig... nu ska jag gå och lägga mig och sist jag tvärbytte några ord med dig så trodde du att du skulle gå in vid 3 tiden?! Jag ska upp 03.45
Jag vill inte ha det så.

Nu ska jag lägga mig i sängen i min ensamhet. Kanske gråta en skvätt över att jag är alldeles ensam och min dag har varit värdelös.

1 kommentar:

  1. Jag skickar massa peppkramar och hoppas att morgondagen blir bättre!

    SvaraRadera

Det går utmärkt att kommentera bloggen enkelt och smidigt,
och kommentarer är alltid välkomna så länge de håller god ton.