onsdag 9 mars 2011

Överkörd

Så känner jag mig nu :S

Ska försöka stappla ut och mocka nu, Lisa skulle kunna hjälpa mig men hon ville issåfall göra det senare under kvällen men jag vill ha det gjort nu, otroligt typiskt mig faktiskt.

Danne är så snäll så han ska iväg och hämta fler hösilagebalar ikv också.

Som det känns nu så blir det definitivt ingen ridning, men vi får se :)

3 kommentarer:

  1. Det verkar som att du (precis som jag) skulle behöva lära dig att ta det lite lugnt! :) Jag tycker att det ska bli riktigt spännande med sits-bågen, lite läskigt, men Salle är ju så trygg så jag tror nog det ska gå bra. Så länge man använder den i ridhuset iaf. Men jag funderar precis som du om man kommer känna sig låst eller om den faktiskt kommer bistå med en bra position där man kan inverka. Det står ju att den nyare bågen ska vara mer flexande... så vi får väl se. Den borde komma snart!

    SvaraRadera
  2. svar: Jaa det får vi hoppas...

    SvaraRadera
  3. Jo det är dom säkert, jag har visserligen inte sett din heller så mycket, men det stämmer att Salles stösta problem är avspändheten. Han kan det mesta och kan vara otroligt fin och häftig, men lika väl kan han vara hög spänd och då går ingenting... vilket är lite jobbigt. För oss är snarare trav och galopp rakt fram det svåraste som finns. Eftersom jag har som mål att tävla så är det trist att man aldrig får visa upp vad man kan.. men jag hoppas bara att det släpper någon gång. Och då det väl släpper kommer det säkert bli super :)

    SvaraRadera

Det går utmärkt att kommentera bloggen enkelt och smidigt,
och kommentarer är alltid välkomna så länge de håller god ton.