söndag 7 september 2014

Härliga helg!

Underbara älskade helg!

Har hunnit med en del under veckan o framförallt igår och idag.
Vi fyndade en harv, modell mkt gammal uppe på lagårdsvinden och provade den igår, hyfsat men med lite pyssel som de vart idag så vart de ännu bättre, nu saknas bara något som slätar ut lite bakom den.


Red Lillan som lyckades dra av en sko i mitten av veckan och antingen lyckades jag få till underlaget riktigt bra med harven eller så är hon helt enkelt inte så brydd, för hon rörde sig väldigt trevligt, bitvis ;) Hon fick nåt litet il då hon hellre ville uppåt än framåt, men efter att ha galopperat så försvann dom dumheterna . Väldigt trevlig framåtbjudning och jaa trevlig känsla helt enkelt.

Sen har vi fått låna en Solosåg av grannen, det är alltså en ställning av nå slag som man sätter dit sin motorsåg på och sen kan såga brädor o dyl av sitt egna timmer.
Så ikv vart det några reglar till nya vindskyddet, planen är att öppna upp lite mer till uteboxen samt förlänga lagårdstaket då kommer även höbalen att kunna stå under tak, tror det kommer bli tokbra, mer utrymme under tak för hästarna samt kunna ha höbalen under tak, slippa regn och snö på den. Kan inte bli annat än bra :)

Eldade lite skräp idag åxå och satte upp en till krubba ute i hagen, så nu kan hästarna få ha sitt kraftfoder ifred från getterna, satte även upp en spöhållare på staketet till ridbanan. Smidigt att ha allt på plats, lättillgängligt från hästryggen :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det går utmärkt att kommentera bloggen enkelt och smidigt,
och kommentarer är alltid välkomna så länge de håller god ton.